Horecastewards

Onmis(ken)baar nodig voor een veilige stapavond!

Horecastewards van MEION zijn dé gast- heren -en vrouwen die o.a. gemeente, politie en beveiligingspersoneel helpen het stappen in de weekenden veilig en prettig te houden, voor bezoekers én horecapersoneel.

Genomineerd voor de Hein Roethofprijs en gericht op maximale tevredenheid van opdrachtgevers en samenwerkingspartners, worden Horecastewards gedreven door het boeken van resultaat en het leveren van kwaliteit.

Getraind op het omgaan met grote groepen bezoekers, invloeden van alcohol en drugs, EHBO en agressie of geweld zijn de Horecastewards van MEION het visiteplaatje van een veilige stapavond voor uw gemeente.

Horecastewards - MEION

Problemen oplossen voordat ze bestaan! Wie wil dat niet? De horecastewards zorgen ervoor in Eindhoven. Helpen, verwijzen, aanspreken, uit de anonimiteit halen, een gezicht zijn, ondersteunen, erbij zijn zelfs als het nog niet nodig is, de horecastewards doen het allemaal.

“In korte tijd zijn de horecastewards een deel geworden van ons Stratumseind. Uitgaanspubliek, ondernemers, gemeente en politie zijn er blij mee. Een échte aanvulling en dat wordt zo door iedereen gevoeld” aldus de Manager Integrale Veiligheidszorg Just Krijn van de gemeen- te Eindhoven.

Kent uw binnenstad ook uitdagingen om het stappen gezellig en veilig te houden of bent u belast met het thema uitgaansgeweld vanuit de gemeente of politie en wilt weten wat in uw gemeente de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt u liever de Horecastewards van dichtbij meemaken en een avondje meelopen? Maak dan een afspraak met onze projectleider op info@meion.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Horecastewards - MEION