Jongerenwerk Jan Luykenlaan

Binnenkort starten we met het jongerenwerk op de Jan Luykenlaan in BLCK 33. Heb je vragen, opmerkingen of vooral ideeën: laat het ons weten!

Jongerenwerk Jan Luykenlaan

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
BLC 33 Jam Lukenlaan - Jongerenwerk MEION

In het werkgebied Jan Luijkenlaan / Van Baerlestraat zet MEION in met jongerenwerk. De focus zal daarbij liggen op tieners die het risico lopen om de negatieve straatcultuur te worden ingezogen.

Het programma richt zich op meidenwerk (Marielle Ceder), tienerwerk (Dave Destombes) en jongerenwerk (Raymond van Bohemen).

Op dit moment onderzoeken wij de samenstelling van de buurt en daarmee waar de doelgroep woont, maken wij een introductiefilmpjes voor het meidenwerk wat vertoont wordt op het Roemer Visscher College en wordt een voormalige kindergroep van de Kinderwinkel voortgezet binnen het tienerwerk.

Om er voor te waken dat de jonge tieners worden opgenomen door de risicovolle groep die nu de straten in bezit heeft is er zeer regelmatig contact met de wijkagent en de hulpverleners van Geerlings en Benard.

In een volgende nieuwsbrief nemen wij u mee in de voortgang van de activiteiten.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Raymond van Bohemen

06-45099322