Stewards Winkelgebied

Uw gastheren en- vrouwen in uw winkelgebied!

Een dagje winkelen in de binnenstad of gezellig afspreken tijdens een koopavond is tegenwoordig een way of life voor veel mensen in steden en rand- gemeenten, een vorm van ontspanning, voor jong én oud!

MEION levert gastheren- en vrouwen die als stewards in de winkelgebieden optreden en bijdragen aan toezicht. Zo zorgen zij voor en een beter imago van uw binnenstad.

Door met gemeente, politie, straatbeveiligers en de ondernemers intensief samen te werken in de briefings, onderlinge communicatie en het goed adviseren van de winkeliers omtrent de straatcultuur, het herkennen van criminaliteit en het melden ervan, verbetert u de aantrekkelijkheid van het winkelgebied.

Winkelstewards - MEION

In Rotterdam leidt de meerwaarde van onze stewards op de Lijnbaan tot de afname van groeps- vorming en overlast, is er een betere doorstroming van het winkelend publiek en voelen bezoekers zich prettiger en veiliger.

Immers, de kunst is deze groep vooral te zien als een groep consumenten die ook waardevol kunnen zijn voor de lokale economie. Door hen te wijzen op de gemeenschappelijke regels in de buitenruimte en een stukje empathie voor de ondernemers los je al veel problemen.

Kent uw binnenstad ook uitdagingen om het winkelen gezellig te houden of wilt weten wat in uw gemeente de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wilt u liever de Stewards Winkelgebied van dichtbij meemaken en een keer meelopen? Maak dan een afspraak met onze projectleider op info@meion.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Winkelstewards - MEION