25 invloedrijke denkers en doeners in het sociaal domein met op twee Redouan El Khayari

Ze doorbreken taboes, dragen oplossingen aan voor grote maatschappelijke problemen en durven anders te denken. Zorg+Welzijn zet de schijnwerpers op 25 invloedrijke stemmen in het sociaal domein. Laat je inspireren door hun werk, hun visie én hun daden.

In de wereld van het sociaal domein zijn er altijd mensen die echt opvallen en impact hebben op hoe we denken en praten over sociale kwesties. Zorg+Welzijn maakte een overzicht van 25 van game changers in het vakgebied. Let op: dit is ‘slechts’ een selectie.

In het veld werken nog duizenden andere sociaal werkers met dezelfde passie. Heb je suggesties om de lijst aan te vullen? Laat onder dit artikel een reactie achter.


Bron en meer informatie: 25 invloedrijke denkers en doeners in het sociaal domein, 2 oktober 2023


1. Yamina Ayadi


25 invloedrijke denkers en doeners in het sociaal domein met op twee Redouan El Khayari


2. Redouan El Khayari

… is niet alleen socioloog, onderzoeker, jeugdwerker en activist, en was voor Yamina Ayadi de Sociaal Werker van 2022. Hij heeft een sterke visie op sociaal werk en kan dit ook uitdragen.

Als jongerenwerker in het uitvoerend werk en als docent voor aankomende generaties sociaal werkers, verbindt hij wetenschap en praktijk.

Hij is een stem die zich veelvuldig laat horen op sociale media, met name Linkedin. De redactie sprak hem nadat hij Sociaal Werker van het Jaar werd, lees hier meer over wie Redouan is en waar hij voor staat.3. Jos de Blok
4. Esmah Lahlah
5. Godfried Engbersen
6. Floortje Scheepers
7. Andries Baart
8. Pieter Hilhorst
9. Iva Bicanic
10. Ester Bertholet
11. Sharon Stellaard
12. Jan Smelik
13. Machteld Huber
15. Jason Bhugwandass
16. Anja Machielse
17. Denise Harleman
18. Anne-Mei The
19. Igor van Laere
20. Rick Kwekkeboom
21. Michelle van Tongerloo
22. Albert Jan Kruiter
23. Majone Steketee
24. Dirk de Wachter
25. Bauke Koekkoek